Om oss

Här på ECGO kan du få hjälp med att fatta bra beslut i livet. Vi jobbar ständigt med att leverera intressanta och läsvärda artiklar främst inom ämnen som hälsa, kost, träning och fritid. Men vi skriver även om andra ämnen, som t.ex. ekonomi och inredning. Man kan med andra ord säga att vi försöker täcka så många områden som möjligt med våra artiklar.

Vår målsättning med ECGO är att skriva bra artiklar som ni läsare faktiskt kan dra nytta av att läsa. Vi jobbar kontinuerligt med att skriva texter som svarar på frågor om aktuella ämnen, men om vi av någon anledning skulle ha missat något ämne så kan ni alltid skicka in önskemål på saker som vi ska skriva om i framtiden.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss bakom ECGO är genom vårt kontaktformulär på vår kontakta oss-sida. Vi försöker svara så snabbt som möjligt på alla frågor som skickas in till oss. Vi har som avsikt att svara inom 48 timmar, men ibland kan det bli så att det dröjer lite extra om vi helt enkelt har mycket annat att göra just då.

Vi publicerar regelbundet nya artiklar för dig att ta del av.